Order Terus Bayar Tak Minta Barang Free, Peniaga Ini Ddahkan Sikap Sebenr Uqasha Senrose

Ada yang kata kalau nama pun artis mesti nak barang free, taknak keluarkan satu sen pun kemudian minta untuk sponsor tanpa pulangan yang lumayan.

Mungkin ada segelintir yang begitu tetapi tidak untuk pelakon Uqasha Senrose yang dilihat sering membeli sendiri setiap barang yang dimahukannya dan bukannya minta secara percuma daripada mana-mana peniaga.

Satu video yang dimuat naik oleh pengguna di aplikasi TikTok ini telah membongkar sikap sebenar pelakon kelahiran negeri Kelantan itu.

@azza_artazaReply to @purpleeluvyu yasss! And she bought it herself. Bukan sponsor

Uqasha dilihat telah Direct Message (DM) penjual tersebut di aplikasi Instagram untuk bertanyakan tentang design telekung yang dijual dan tidak lama kemudian beliau terus membayar jumlah kesemua barangan tersebut.

VIDEO

Ramai turut memuji sikap yang ditunjukkan oleh Uqasha dan ada juga yang mengakui bahawa tunangannya Kamal Adli itu akan support mana-mana peniaga kecil yang baru mula berniaga tanpa diminta untuk ditaja, malah beliau akan membelinya dengan menggunakan wangnya sendiri.

Dalam masa yang sama, seorang pengguna Twitter turut memuat naik satu twit mengenai hal yang sama.

Bagus lah apa yang dibuat oleh Uqasha tu, kalau minat sesuatu terus beli sendiri bukannya minta sponsor atau jadikan alasan sebagai ‘gift review‘.

Semoga sikap murni Uqasha ini akan memberi contoh kepada semua influencer serta selebriti yang lain okay!

Sumber foto dan video: TikTok

Via : https://www.hotfm.com.my/hotselebriti-order-terus-bayar-tak-minta-barang-free-peniaga-ini-dedahkan-sikap-sebenar-uqasha-senrose/

Jom Like Page Kami Juga Di Warung Kekayu

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Kerana support kami! Thank You!

PERHATIAN:
Pihak admin tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau segala komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri. Sekian terima kasih.

Anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*