Foto Lelaki Iras Suami Neelofa, Ramai Terhibur Namun Ada Yang M4rah

Kata orang dalam dunia ni ada 7 manusia yang memiliki wajah sama seperti kita, cuma jumpa atau tidak sahaja.

Tapi kalau dah jumpa tu boleh jadi lawak juga, sama lah macam apa yang berlaku kepada suami Noor Neelofa iaitu PU Riz apabila terdapat seorang lelaki yang memiliki wajah seirasnya.

Seorang pengguna di laman Twitter telah kongsikan satu foto menunjukkan seorang lelaki berkulit agak gelap yang seiras dengan PU Riz sehingga membuatkan ramai terhibur.

Namun dalam yang terhibur, ada juga yang bengang dengan caption yang dituliskan oleh pengguna tersebut kerana terselit ‘lawak’ body shaming.

Mungkin kerana lelaki tersebut kelihatan berkulit gelap, itu tidak bermakna kita boleh menjadikan ia sebagai satu jenaka.

Telah berlaku sedikit berbalahan antara segelintir warganet.

Ada betulnya juga, nak bergurau tu tak salah asalkan jangan menyentuh sebarang sensitiviti seseorang kerana ia mungkin akan menggvris hatinya.

Sumber foto: Twitter

Sumber : https://www.hotfm.com.my/

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Warung Kekayu

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Kerana support kami! Thank You!

PERHATIAN:
Pihak admin tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau segala komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri. Sekian terima kasih.

Anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*