Ada Pihak Mengatakan Datin Eina Azman Dan Suami Dikatakan Potong Barisan, Rentas Negeri Sampai Ipoh Ambil Vaksinn

Tiada angin tiada ribut, ke c0h per kongsian seorang individu di media sosiaI mengenai pelakon Datin Eina Azman yang didkwa mmot0ng barisan untuk mendapatkan v4ksin Pfizer.

Malah, seorang individu turut men dkwa Eina mendapatkan v4ksin di Ipoh sedangkan pe lakon itu menetap di Kuala Lumpur. Difahamkan, Eina juga ada me muat fotonya selepas menerima v4ksin berkenaan.

Menurut individu itu lagi, untuk mendapatkan kepastian mengenai perkara itu ada beberapa netizen turut mempersoalkan perkara sama di ruangan k0men perkongsian pelakon itu.

Tidak kurang juga, netizen merasakan tid ak adiI jika benar pelakon itu memot0ng barisan untuk mendapatkan v4ksin Pfizer.

Kata individu lagi, tidak lama kemu dian Eina bert!ndak memadam perkongsiannya itu. Dkwanya lagi, perkongsian Eina di Insta Story memaparkan perjalanannya ke Ipoh juga turut dipadam.

Dalam pada itu, individu berkata dia mahu pen jelasan Eina berhubung perkara berkenaan kerana merasakan tidak adiI jika benar dkwaan tersebut memandangkan ramai golongan yang lebih memerlukan sunt!kan Pfizer.

Umum mengetahui, sebelum ini v4ksin Astrazaneca hanya ditawarkan di Selangor dan Kuala Lumpur sahaja.

Sumber: rotikaya.com

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan ber tanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga ti dak mampu untuk memantau se mua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*