Chef Wan Tampil Bersuara Ceritakan Benda Sebenar Setelah Anaknya Serina Dikatakan Terlibat Dengan KartelDadah

Chef terke muka, Datuk Chef Wan tampil me mberi kenyataan berhub ung isu anaknya, Serina Redzuawan yang did4kwaterlibat dengan kum pulan karrtel dadahh.

Menurut Chef Wan, dakwaan itu tidak benar dan dia telah menerima khabar berunsur fit nah mengenainya sejak lebih sebulan lalu.

“Seminggu ini saya terima mac am-macam berita pa lsu berunsur fit nah konon Rina (Serina) terlibat dengan gang kartel da dahh siap dengan gambar-gambar p00lis dan segala ceritanya.Sejujurnya, saya su dah terima ini lebih sebulan lalu daripada orang yang tak dikenali.

“Konon juga p00lis tapi nak saya rah siakan nombor telefon dia dari Rina, jadi, Rina sudah buat laporan po0 lis mengenai perkara ini,” tulisnya menerusi Instagram.Kata Chef Wan, sekiranya dakwaan itu benar, pastinya ia sudah diuar-uarkan oleh pihak media.

“Jika betul dah lama berita ini keluar dalam surat khabar, such rub bish.Dia tahu apa siapa yang buat ini dan akan mengambil tin dakan,” tulisnya lagi.

 

Dalam pada itu, Chef Wan juga memberi ama ran kepada pihak terlibat untuk berhenti menghantar bahan-bahan fi tnah kepadanya.

“Hentikan men ghantar semua bahan-bahan fit nah kerana saya sudah sertakan lapo ran p00lis (dalam entri tersebut).Harap dapat menutup mulut dan menghentikan keb0dohan menyebarkan berita pa lsu ini,” tulisnya.

Meninjau ruangan komen, rata-rata n3tizen turut berasa k3sal dan menasihati Chef kesayangan ramai itu untuk bersabar.

Kredit: IG Chef Wan / Gempak

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*