Keluarga Mohon Pakcik Baju Biru Tampil Untuk Membantu

Apabila terlibat dengan kemalangan cubalah kita bertindak waras dan elakkan pergaduhan yang boleh membawa padah. Terbaru, perseIisihan faham antara dua lelaki kerana kemaIangan keciI di Kilometer 239 Lebuhraya Utara Selatan dekat Kajang berakhir dengan kejadian apabila seorang daripadanya mavt.

Difahamkan, kereta mangs4 yang berusia 29 tahun terbabit dalam kemaIangan dengan seorang lelaki berusia 40 tahun yang memandu sebuah kenderaan pelbagai guna (MPV).

Kejadian pada 1.40 tengah hari itu menyebabkan berlaku perseIisihan faham antara mangs4 dan lelaki berkenaan sebelum berlaku pergeIutan antara mereka.

Sesiapa yg ternampak kemaIangan ni kat exit southville , lebih kurang 2pm tadi..

boleh contact-01110370214 ( fizie).

Lelaki melayu tu meninggaI dunia kena pukuI dgn lelaki di dalam gambar .
Sebab sebab dipukuI hanya kerana terIanggar kereta lelaki di dalam gambar..

keluarga arwwah ingin mencari saksi kejadian..
mohon bantuan semua

Seorang lelaki meninggal dunia dipercayai akibat dilanggar dengan seorang lagi lelaki ekoran perselisihan faham di antara mereka selepas terlibat dengan kemalangan pada petang Sabtu. – Awani https://www.google.com.my/amp/www.astroawani.com/berita-malaysia/maut-akibat-bergelut-gara-gara-selisih-faham-selepas-kemalangan-214724%3famp=1Arwah berumur 29 tahun digilis berulang ulang kali dengan kereta hingga meninggal dunia oleh seorang lelaki berbangsa cina umur 40 an.Arwah seorang lelaki berbangsa Melayu meninggalkan seorang isteri dan seorang bayi berumur 4 bulan. Meluap luap darah Aku baca berita ni dan lihat video ni. Kenapa boleh sampai macam ni? Kes kemalangan tetapi dipukul sampai mati.Jangan sampai jadi macam kes arwah Adib yang mana pembunuh bebas tanpa dihukum atas pembunuhan yang dilakukan nya.Haramjadah! Babi!

Posted by Sir Azri on Saturday, August 10, 2019

Video kejadian di atas

Ahmad Dzaffir berkata, susulan kejadian itu, pihaknya menahan seorang lelaki berusia 40 tahun dan isterinya berusia lingkungan 30-an bagi membantu sia4ttan.

“Sias4tan lanjut berhubung kejadian masih dijalankan bagi mengenal pasti punca kejadian dan kem4tian, kes disi4sat mengikut Seksyen 302 Kanun Kesksaan.

“Orang ramai yang mempunyai maklumat berhubung kejadian itu boleh menghubungi balai polis terdekat atau berhubung terus dengan Pegawai Penyi4sat Asisten Superintendan Siti Sarah Aisyah Saad di talian 016-406 4202,” katanya.

Sumber : Harian Metro via Terbaik Sembang

Semoga kes ini dapat diselesaikan dengan baik.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*