Selepas Bekas Suami Dedahkan Segalanya Timbul Pula Rupanya Si Dia Pernah Berlakon Sebaris Dengan Ben Amir

Pernah terpalit i1su disangka dirinya seorang pondan ketika mengadakan lawatan kerja ke pejabat YB Syed Saddiq, Menteri Belia dan Sukan rupa-rupanya adalah pernah menceburi diri dalam bidang lakonan. Masing-masing mendedahkan sikap mereka semasa berstatus suami isteri dahulu, pada mulanya, Cleopatra menjelaskan bahawa bekas suaminya Nasi Yaacob itu selalu s3ksanya. Posting itu telah berjaya meraih perhatian Nasir Yaacob, dan membuatkannya terpanggil untuk balas kenyataan itu. Patut la Datuk Nasir bengang sehinggakan beliau terpaksa memuat naik pernyataan tersebut di media sosial.

Datuk Nasir telah memuat naik post mengatakan kehidupan Datin Cleo tidaklah semurni yang disangka netizen. Menurut Yaacob, dakwaan yang dikatakan jadi m@ngsa keg@nasan rumah tangga itu tidak benar, dia mendedahkan kesan l3bam yang kononnya dipvkul dan surat pengesahan doktor itu hanya propa semata-mata.

Dia siap cabar suruh buat check up dekat hospital kerajaan tapi pihak sana tak nak buat. Malah Yaacob, juga mendedahkan yang Cleopatra dah bolot banyak hartanya, siap sindir macam ponti1anak lagi. Dia juga terkilan dirinya dih1ina sedangkan dah berkorb@n belikan kereta mewah.

Malah dia juga ada buka p3kung pasal b3kas isterinya yang sekarang ni h@ngat scand@l dengan lelaki lain, malah besek3dudukan lagi. Dia juga mempertikaikan Cleopatra yang kerap minum ar@k, dah siap pernah dedahkan penampilan Cleopatra yang berubah 360 darjah. Dulu bertudung tapi sekarang dah buka.

“Kejap kata ahli politik, kejap kata businesswomen , kejap kata Public Figure… dah mcm sesvmpah..tukar tukar”

Cleopatra atau nama sebenarnya Nur Fathiah Syazwana dan pernah menceburi dunia lakonan menggunakan nama samaran Anna Dean juga pernah membintangi drama Dunia Generasi Baru pada suatu ketika dahulu. Sebuah drama Dunia Generasi Baru yg merupakan kesinambungan atau jelmaan kembali drama Dunia Baru yg popular di TV3 satu masa dulu. Drama Dunia Generasi Baru menampilkan pelakon2 fresh.

Para pelakon drama Dunia Generasi Baru, Ben Amir, Zahirah Macwilson, Fadlan Hazim, Kaka, Natasha Ellyza, Erwin Dawson & Anna Dean.

Perkahwinan Mewah

Dia juga pernah menggegarkan dunia hiburan apabila kisah perkahwinan dan majlis persandingannya yang gilang gemilang bersama seorang jutawan Forex, Datuk Mohd Nasir Yaakob. Hasil perkahwinan mereka dikurniakan dua cahaya mata dan kemudiannya bercera1i beberapa tahun kemudian.

Kredit foto : Google Image

Kini, Anna Dean lebih dikenali sebagai Cleopatra di laman instagram dan mendapat perhatian setelah desas desus mengenai penglibatannya dalam dunia politik. Namun, kecoh pula di media sosial harini apabila bekas suaminya iaitu Datuk Mohd Nasir Yaakob telah memuat naik sebuah posting di Facebook yang mendedahkan perihal kehidupan sebenar ibu tunggal beranak dua ini.

B3kas suami Cleopatra itu dikatakan memuat naik post tersebut kerana tidak tahan dihujani fi1tnah daripada b3kas isterinya. Pernah suatu ketika dahulu, muncul berita tidak sahih mengatakan Datuk Mohd Nasir tergamak mencerai1kan isteri beliau yang baru bersalin semata-mata ingin bersama Datin Cleo.

Sumber: Facebook

sumber: https://bm.cari.com.my/

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*