KongsiFoto Bersama Hamzah Fad Dan Achey Bagaikan Penyelamat Semuanya

Meskipun timbul 1su kurang enak dimana mereka berdua dikatakan meratap pem3rgian Abam baru-baru ini namun Fad dan Achey telah menjelaskan pada semua mengenai hal itu.

Buat peminat Bocey, pastinya dapat merasai betapa sayangnya Fad mahupun Achey terhadap arw4h Abam. Persahabatan mereka membuatkan ramai tersentuh apatah lagi selepas pem3rgian Abam Bocey pada Isnin lalu mereka tidak-henti berkongsikan mengenainya.

Dimana niat mereka hanya ingin setiap yang melihat posting dilaman Instagram tentang arw4h Abam akan mendoakan sahabatnya itu.

Walau bagaimanapun, terbaru Achey menerusi Instagram berkongsikan pula foto bersama anak arw4h Abam Bocey yang kini berusia lapan bulan yang diberi nama Syed Uthman Hamzah Al-Juffrey Syed Umar Mokhtar Al-Juffrey.

Kata Achey, dia yang juga berada disamping rakannya Fad mengatakan anak arw4h Abam okay dan mereka juga baik sahaja selain turut mengharapkan agar semua juga okay.

Bahkan, Fad menerusi laman Instagram peribadinya juga berkongsikan sekeping foto yang sama dimana dia dan Achey bersama-sama memegang anak arw4h Abam.

“Alhamdulillah…”

“Alhamdulillah, Hamzah ok dady ngan ayah pon ok… harap-harap korang semua pon ok ye.” Ujar Fad dimana kapsyennya juga kelihatan sama dengan Achey yang memberitahu mereka baik-baik sahaja.

Dalam pada itu, menerusi ruangan komen rata-rata netizen bersyukur melihat perkongsian foto itu dimana netizen juga mendoakan yang terbaik buat mereka.

hasrul_isham_ali Bocey ada geng baru.. Abam junior

kamarihayu Tgk fad gan acey ni mcm penyelamt jeq..😀moga semuanye baik2 ajer..moga hamzah mmbesr dgn baik..

nadiakssim Jaga la amanah nya. Inshallah suatu hari nanti dia kan berterima kasih pada yang membantu.

asha.armmay Assamalualaikum Hamzah.. Semoga awak membesar menjadi anak yg soleh dan indah akhlak spt arwah ayah awk.. May Allah bless you as well.

eyfabazin Alhamdulillah. Moga baik2 je sume ❤️ thanks bocey sbb menjaga amanah arwah abam

nadjwalions Semoga allah aturkan yg manis2 untuk fmly anak dan sahabat arwah semua amin.

ikwan_nizam007 jernih kn keadaan fad..respek lu fad..

suejane_ali_hashim Korang mmg sahabat yg baik.

Sumber: Instagram Fad, Achey/RoseMerah

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Oh Media

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*