Gandingan Didi Dan Bella Astillah Menarik Perhatian Ramai

Mungkin ramai yang tidak kenal serta tidak tahu yang penyanyi dan pelakon, Didi dan Bella Astillah pernah merakamkan lagu kanak-kanak dengan pelbagai tajuk popular suatu ketika dahulu? Menerusi Instagram miliknya, Didi Astillah berkongsi satu rakaman video bersama Bella melakukan โ€˜comebackโ€™ setelah 12 tahun berlalu.

Finally #AdikAdikMutiara come back after 12 years last night ! ๐Ÿ˜‚ Ahahahahhahaa @bellaastillah ๐Ÿ˜œ๐Ÿ’– tapi bukan lagu Anak Kambing atau Bangau oh Bangau ok๐Ÿ˜† . . . . . . .

P/s : I ada pakai seluar kat dalam and tu bukan underwear ok bye
@havocfoodfestival #Astillahsisters

Mereka tampil bergandingan atas satu pentas, namun tidak menyanyikan lagu kanak-kanak seperti sebelum ini. Tapi yang lebih menjadi perhatian ramai adalah caption Didi mengenai seluar kat dalam. Ini kerena sekiranya dilihat sepintas lalu , seakan-akan underwear namun Didi lebih awal menjelaskan yang kelihatan itu adalah seluar yang memang dipakainya di dalam kain.

Video

Beliau juga sedar akan komen netizen terhadap pakaiannya ketika membuat persembahan itu segera menjelaskan bahawa beliau ada memakai seluar pada bahagian dalam.

โ€œI ada pakai seluar kat dalam and tu bukan underwear ok bye..โ€

Rata-rata netizen memuji suara dan gandingan beliau bersama Bella dan mahukan mereka kembali beraksi namun ada juga yang menasihati supaya Didi Astillah lebih berhati-hati dalam mengenakan pakaian.ย 

bellu.u Lagi sopan& elok pakai seperti kakak awak, jadi tak perlu nk risau jika terangkat. ๐Ÿ˜Š Sekadar teguran& cadangan. Renung renungkan dan selamat beramal eh berubah hehe kepada yg lebih baikโฃ๏ธ love you!

kay_ramli Fuhh nsib baik type cption awal2 klo ta cnfem natizen serag u hihi

harrishakimm Oh pakai seluar ingt xpkai sbb pendek sgt๐Ÿ˜‚..tahu pulak tarik bwh ye bila dh ternaik๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…

thunder.radd sy nk duduk depan kalau boleh.. tapi apakan daya..

iemahzahra Tau plak malu.. ๐Ÿ™„ boleh je nk pkai pkaian sopan,๐Ÿ˜ช#suam2kukuja

iwandes Sexsa

9mmball50cartridges pasni u kene pakai bikini tuk promot bru ramai view…

Sumber : Era

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*