Adik Kepada Fasha Sandha, Elisya Sandha Ditegur Kerana Posing “Mesra” Macam Sudah Kahwin Dengan Tunang

Beraya bersama tunang memang perkara yang bahagia. Lebih-lebih lagi apabila insan yang tersayang datang ke rumah dan beraya bersama bakal keluarga masing-masing.

Baru-baru ini tular mengenai kisah pelakon Elisya Sandha bersama tunangnya, Uzair Haqimy yang dilihat sedang berpelukan dalam gambar yang dimuat naik oleh tunangnya itu.

Posing berpelukan ketika raya bersama keluarga

Menerusi gambar dimuat naik oleh Uzair Haqimy yang merupakan anak sulung kepada penerbit serta pelakon, Sheila Rusly di Instagramnya, kelihatan mereka berdua sedang posing ‘berpelukan’ ketika merayakan Aidilfitri bersama keluarganya.

Gambar posing ‘berpelukan’ berkenaan telah menarik perhatian para netizen kerana ‘keintiman’ mereka berdua walaupun masih belum ada ikatan yang sah dan ada juga yang menyamakan mereka seperti mereka sudah berkahwin.

‘Sporting parents, aku nak tangkap gambar pun segan’

Menjengah ke ruang komen, rata-rata netizen menegur tindakan pasangan berkenaan kerana dikatakan ‘kurang manis’ apabila melihat mereka sedang berpelukan dan hubungan mereka masih belum halal lagi.

Sumber : uzairhaqimy69 Via OhBulan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*